A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту України!

Дата: 11.09.2021 05:16
Кількість переглядів: 328

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту. Завжди вважалося, що саме здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю, робить людину сильною ззовні та зсередини…
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, фізичне виховання – це запорука здоров’я нації. Сьогодні Делятинська громада може пишатися спортсменами  та призерами чемпіонатів Європейського та Світового рівнів, професійними тренерами із багаторічним досвідом…Відповідно, молодь старається бути схожими на них, вдосконалюватися, бути кращими та здобувати нові вершини… Тому спільним завданням всіх і кожного з нас є залучати у лави спорту та фізичного виховання молоде покоління, всіляко сприяти відвідуванню спортивних залів та спортивних майданчиків дітьми та їх батьками... Підтримка фізкультурно-спортивного руху, зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, будівництво спортзалів, спортивних майданчиків із штучним покриттям стало одним із першочергових завдань Делятинської селищної ради.

У день професійного свята дозвольте привітати всіх причетних – спортсменів, тренерів, ветеранів спорту, вчителів та викладачів фізичного виховання і просто тих, хто любить і займається спортом на аматорському рівні, вболівальників та шанувальників спорту з чудовим святом здорових, бадьорих, впевнених та цілеспрямованих людей.

Щиро бажаємо всім вам фізичної краси, міцного здоров’я та олімпійського довголіття, великих перемог в житті спортивному та в буденній праці, успіхів у всіх починаннях та гідної нагороди за ваші високі досягнення, наснаги, бадьорого духу та сімейного затишку!

З повагою селищний голова Богдан Клим’юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської селищної ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь