A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Тариф «Фіксований» захистить бізнес від коливання цін на електроенергію

Дата: 01.09.2021 14:47
Кількість переглядів: 352

Тариф «Фіксований» захистить бізнес від коливання цін на електроенергію

Розуміючи потреби бізнесу у фінансовій стабільності, особливо у опалювальний сезон, ТОВ «Івано-Франківськгаз збут» який працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує компаніям категорії малого та середнього бізнесу укласти договір постачання електроенергії на 4 квартал 2021 р. за тарифом «Фіксований».

Тариф «Фіксований» компанія вперше запропонувала у липні цього року, і клієнти, які уклали договір, вже встигли оцінити його переваги. Обравши цей тариф, бізнес захищає себе від коливання цін на електроенергію, особливо на ринку на добу наперед та внутрішньодобовому ринку, та отримує чітке уявлення про обсяг своїх витрат на електроенергію до кінця року.

За умовами тарифу, щомісячну ціну електроенергії зафіксовано на весь період постачання з 1 жовтня до 31 грудня 2021 р. Пропозиція діє для споживачів групи Б (без засобів погодинного обліку електроенергії) на території ОЕС України.

Зазвичай для таких клієнтів ціна в «Івано-Франківськгаз збут» розраховується як середньозважена ціна закупівлі електричної енергії, що фактично склалася для постачальника на ринку на добу наперед (РДН). Отже, вони перебувають у постійній залежності від тенденцій РДН.

Укласти договір за тарифом «Фіксований» клієнти можуть до 10 вересня 2021 р. Клієнт може обрати найбільш зручний для нього спосіб оплати з трьох – передплата, подекадна оплата або ж післяплата. Дізнайтеся деталі у менеджерів компанії за тел: 050 373 34 80 та (0342) 76 63 04 або контактами вказаними на офіційному сайті.

Довідка

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» – провідний постачальник природного газу та електроенергії. Компанія більше шести років стабільно та безперебійно забезпечує українців енергоресурсами, щодня покращує сервіси та продукти для клієнтів.

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» провадить господарську діяльність на підставі ліцензії на постачання природного газу №653 від 16.05.2017 та електроенергії №1248 від 30.06.2020 Ми обслуговуємо 442 тисячі побутових клієнтів, 4232 юридичних осіб та бюджетних організацій.

ТОВ «Івано-Франківськгаз Збут» працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», який використовують 17 надійних постачальників газу та електроенергії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь