A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Співпраця в частині збільшення надходжень до місцевого бюджету - головне питання на зустрічі з начальником Надвірнянської ДПІ Василем Гнатюком

Дата: 21.08.2021 09:20
Кількість переглядів: 561

20 серпня відбулася зустріч з начальником Надвірнянської ДПІ Василем Гнатюком та головою Делятинської територіальної громади Богданом Клим’юком. 

  В ході зустрічі обговорювались питання щодо шляхів пошуку резервів наповнення місцевих бюджетів, покращення ефективності місцевих податків і зборів.  Зокрема було обговорено питання щодо належного проведення деклараційної кампанії, інформування населення про її особливості, бо саме це забезпечить  і відповідні надходження до місцевого бюджету, що дасть можливість профінансувати соціальні потреби територіальних громад. Ще однією важливою темою обговорення посадовцями стало й питання легалізації наймананої праці. Адже неукладання трудових угод з працівниками, виплата зарплат у “конвертах”, не лише зменшує надходження до бюджету, а й позбавляє працівника соціальних гарантій на оплату лікарняних листків та позбавляє права на належне пенсійне забезпечення.  

Обговорили на зустрічі й необхідність проведення інвентаризації земельних ділянок та об’єктів нерухомого майна з метою належної сплати громадянами майнових податків. 

Окремо Василь Гнатюк зупинився на нормах Закону України №1072 щодо списання, відтермінування та прощення податкового боргу платникам податків на час карантинних обмежень в Україні. Усі ці заходи спрямовані на підтримку бізнесу, який,  у зв’язку з епідемією Covid-19, опинився в скрутному становищі. 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь