A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До відома новостворених фермерських господарств сімейного типу та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, які здійснюють господарську діяльність на території громади.

Дата: 03.08.2021 16:30
Кількість переглядів: 256

До відома новостворених фермерських господарств сімейного типу та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, які здійснюють господарську діяльність на території громади.

 

Відповідно до Порядку використання коштів обласного бюджету на виконання заходів Комплексної програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Івано-Франківської області у 2021 році для підтримки фермерських господарств та сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації в період з 1 серпня по 1 вересня поточного року розпочинає другий тур прийому документів за такими напрямами:

  1. Фінансова підтримка новостворених сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів шляхом часткового відшкодування вартості   придбаної  нової сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняної виробництва (дані – техніка та обладнання);
  2. Часткове відшкодування новоствореним фермерським господарствам сімейного типу вартості придбаної великої рогатої худоби, овець та кіз (далі – тварин), техніки та обладнання;

Заявки та документи приймаються в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації секретарем комісії за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 712 з 8:00 год.  до 17:15 год.  

Телефони для довідок: (0342) 55-22-09, 55-19-07, 55-21-63.

Порядок використання коштів надруковано в газеті Галичина від 26.03.2021 № 13 (5571).                                                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь