A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

З днем високомобільних десантних військ Збройних сил України!

Дата: 02.08.2021 10:48
Кількість переглядів: 213


Фото без опису

Шановні військовослужбовці –десантники та ветерани десантних військ, щиро вітаємо вас зі святом – Днем високомобільних десантних військ України!

Відзначення цього свята є висловленням шани і вдячності усім, хто мужньо боронив рідну землю в роки Великої Вітчизняної війни, примножував військову славу у мирний час, а також тим, хто нині зразковою службою гідно продовжує бойові традиції старших поколінь.

Починаючи із дня заснування і донині високий професіоналізм і бойовий вишкіл завжди були і є візитівкою воїнів-десантників.

Досвід воєнних конфліктів останніх десятиліть свідчить про те, що десантники посідають одне з провідних місць серед військовослужбовців інших родів військ.

Аеромобільні війська перебувають у постійній бойовій готовності і здатні виконати визначені завдання у найскладніших умовах. Своєрідний «знак якості» українських десантників неодноразово підтверджувався на міжнародних навчаннях усіх рівнів, під час виконання миротворчих місій, у повсякденному житті та службі.

Воїни у блакитних беретах завжди були і залишаються втіленням гідності й честі, відданості своєму народові та військовому обов’язку.

Ми впевнені, що воїни повітряно-десантних і аеромобільних військ і надалі надійно стоятимуть на варті незалежності нашої Батьківщини, впишуть нові яскраві сторінки у свою славну історію.

Висловлюємо щиру вдячність всім військовим за вірність конституційному обов`язку і Військовій присязі, за сумлінну, самовіддану службу в ім’я Вітчизни. Дякуємо також і членам ваших родин за розуміння та підтримку у нелегкій службі….

Висловлюємо глибоку шану і вдячність ветеранам повітряно-десантних і аеромобільних військ за мужність і героїзм, виявлений у буремні воєнні роки, вагомий внесок у військово-патріотичне виховання молодого покоління «крилатої піхоти».

Щиро бажаємо вам, воїни-десантники, дорогі ветерани, міцного здоров’я, щасливої долі, добра, благополуччя, чистого неба та м’якого приземлення!

З повагою селищний голова Богдан Клим’юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь