A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Загальна толока відбулася!

Дата: 23.04.2021 11:09
Кількість переглядів: 775

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

У четвер, 22 червня в Делятинській територіальній громаді відбулася загальна толока – прибирання території перед Великоднем. До роботи були залучені працівники Делятинської селищної ради, старостинських округів по селах, відділу освіти, культури, молоді та спорту, комунальних підприємств медичної сфери. Були залучені учні ліцеїв разом із вчительськими колективами. Прибирання розпочалося о 14.00 год – одночасно на всій території громади (Трохи завадив раптовий дощ). Як результат - розчищено від побутового сміття території загального користування, місця біля пам’ятників, закріплені території за всіма закладами, окремо по старостинських округах було зібрано сміття вздовж автосмуг між дорогами, що з’єднують села, в Делятині проводили збір та вивезення сміття в центральній частині селища на дамбі, вздовж річки Прут, на прилеглих територіях було прибрано суху траву, кущі, здійснено обрізання сухих та аварійних дерев.

Звертаємося до всіх мешканців громади із наполегливим проханням бути свідомими і збиратися на святкові пікніки у час весняних вихідних, взявши із собою пакети для сміття, а також бути особливо обережними із вибором місця дислокації, оскільки "друзі-плазуни карпатські" вже гріються на сонці..

Фото без опису

Щиро дякуємо всім небайдужим, всім, хто долучився і вніс свою частину до загальної благородної справи! Пам’ятаймо, що чисто не там, де часто прибирають, а там – де не смітять. Щоб зберегти цей результат надовго, треба правильно поводитися із відходами, сортувати сміття, вчасно оплачувати послуги із його вивезення, а тим, хто ще не має договору – обов’язково його укласти і власним прикладом показувати бережливе ставлення до природи…. Велика справа починається із кожного з нас.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь