Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Тризуб із молоденьких саджанців з нагоди прийдешнього святкування 30-ї річниці Незалежності України....

Дата: 10.04.2021 23:18
Кількість переглядів: 613

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЦьогоріч наша держава ініціювала амбітний проект – глобальне озеленення Планети. Варто зазначити, що Україна вже другий рік поспіль приєднується до цього всесвітнього «зеленого челенджу». 
У рамках акції «Greening of the Planet» буде висаджено 1 мільйон дерев за 1 добу в різних куточках світу. Мета акції – привернути увагу до глобальних змін клімату, негативного впливу діяльності людини на стан навколишнього природного середовища, необдуманого використання природних ресурсів та споживацького ставлення до природи. 
Свою лепту у реалізацію поставленого завдання внесло і Державне підприємство «Делятинський лісгосп». 
На території лісового фонду Дорівського лісництва, в урочищі "Герасими-Дебриця", було висаджено 1200 саджанців дугласії і модрини із закритою кореневою системою. 
З нагоди святкування в 2021 році 30-річчя Незалежності України, учасниками акції було вирішено не просто висадити молоді деревця, а сформувати з них Малий Герб України – Тризуб, який стане символом вдячності всім героям України з часів її найдавнішої історії...
Серед учасників акції – ветерани АТО – майстер лісу Дорівського лісництва Озорович В.М. та лісоруб цього ж лісництва Буждиганчук Петро, керівництво і працівники ДП «Делятинський лісгосп»,  голова Делятинської територіальної громади Клим’юк Б.Б., представники громадських організацій та закладів освіти Делятинської селищної ради. 
Пишаємось тим, що і наша команда стала частиною великого проекту, який об’єднав свідомих жителів у понад 100 країнах світу заради збереження природної спадщини та передачу її прийдешнім поколінням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь