Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Тризуб із молоденьких саджанців з нагоди прийдешнього святкування 30-ї річниці Незалежності України....

Дата: 10.04.2021 23:18
Кількість переглядів: 617

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуЦьогоріч наша держава ініціювала амбітний проект – глобальне озеленення Планети. Варто зазначити, що Україна вже другий рік поспіль приєднується до цього всесвітнього «зеленого челенджу». 
У рамках акції «Greening of the Planet» буде висаджено 1 мільйон дерев за 1 добу в різних куточках світу. Мета акції – привернути увагу до глобальних змін клімату, негативного впливу діяльності людини на стан навколишнього природного середовища, необдуманого використання природних ресурсів та споживацького ставлення до природи. 
Свою лепту у реалізацію поставленого завдання внесло і Державне підприємство «Делятинський лісгосп». 
На території лісового фонду Дорівського лісництва, в урочищі "Герасими-Дебриця", було висаджено 1200 саджанців дугласії і модрини із закритою кореневою системою. 
З нагоди святкування в 2021 році 30-річчя Незалежності України, учасниками акції було вирішено не просто висадити молоді деревця, а сформувати з них Малий Герб України – Тризуб, який стане символом вдячності всім героям України з часів її найдавнішої історії...
Серед учасників акції – ветерани АТО – майстер лісу Дорівського лісництва Озорович В.М. та лісоруб цього ж лісництва Буждиганчук Петро, керівництво і працівники ДП «Делятинський лісгосп»,  голова Делятинської територіальної громади Клим’юк Б.Б., представники громадських організацій та закладів освіти Делятинської селищної ради. 
Пишаємось тим, що і наша команда стала частиною великого проекту, який об’єднав свідомих жителів у понад 100 країнах світу заради збереження природної спадщини та передачу її прийдешнім поколінням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь