A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

УВАГА!!  ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС!

Дата: 12.03.2021 09:58
Кількість переглядів: 612

Фото без опису

Навколо нас є багато людей, які роблять добрі справи, допомагають ближнім. Вони роблять це від чистого серця і часто не отримують навзаєм навіть простого «Дякую».
Конкурс «Благодійна Україна» – прекрасний шанс вшанувати благодійників.
Ви робите добрі справи або знаєте людей, групи, організації, які займаються благодійністю? Подайте заявку на Національний конкурс «Благодійна Україна»! 
Конкурс засновано  в 2007 році. В форматі «Благодійна Україна» проводиться з 2012 року Асоціацією благодійників України.
Мета конкурсу: розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик.
Завдання Конкурсу:
• популяризація благодійництва, меценатства та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик;
• відзначення кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року;
• інформування суспільства про кращі практики благодійної діяльності;
• популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності.
Для участі у конкурсі необхідно подати конкурсну заявку відповідної форми. Форму заявки можна скачати за посиланням. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.
Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.
    Додаткову інформацію про КОНКУРС (умови, критерії, порядок оцінювання) можна отримати на офіційному веб-сайті Національного конкурсу «Благодійна Україна» - www.blagoukraine.org


ЗБІР КОНКУРСНИХ ЗАЯВОК ТРИВАЄ ДО 15 БЕРЕЗНЯ 2021 РОКУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь