Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбудеться громадське слухання про врахування громадських інтересів щодо розробки та погодження детальних планів територій...

Дата: 23.02.2021 16:54
Кількість переглядів: 216

Делятинська селищна рада інформує про те, що 25 лютого    2021 року о 09:00 год  в приміщенні селищної ради  смт Делятин по вул. 16 Липня, 273  відбудеться громадське слухання про врахування громадських інтересів щодо розробки та погодження детальних планів територій згідно списку:

 

 

1. Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Кмитюк Олександрі Василівні, жительці смт Делятин, вул. 16 Липня, 291, площею 0,1059 га, для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу в смт Делятин по вул. 16 Липня, 291.

 

2.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Остапюку Василю Дмитровичу, жителю смт Делятин, вул. Лесі Українки, 124, площею 0,1500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт Делятин по вул. Лугівській.

 

3.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Ткачуку Олексію Михайловичу, жителю смт Делятин, вул. Любіжня, 42 «а», площею 0,1500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в смт  Делятин по вул. Любіжня.

 

4.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Гуменюку Назару Мирославовичу , жителю с. Заріччя, вул. Федьковича, 22, площею 0,0359 га, для будівництва та обслуговування кафе-магазину в с. Заріччя по вул. Церковна.

 

5.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Гуменюк Галині Михайлівні, жительці с. Білі Ослави, вул. Сагайдачного, 89 б площею 0,2400 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Білі Ослави, вул. М. Підгірянки (ур. Сигла).

 

6.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Струк Олені Андріївні, жительці с. Білі Ослави, вул. Грушевського, 15 а площею 0,2000 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Білі Ослави, вул. Незалежності.

 

7.Про затвердження детального плану території окремої земельної ділянки по відведенню та встановленню цільового призначення землі Кондруку Василю Дмитровичу, жителю с. Чорні Ослави, уч. Центр, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Чорні Ослави, уч. Козова.  

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь