A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

7 грудня в Івано-Франківській обласній раді нагородили переможців обласних конкурсів проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2020 11:36
Кількість переглядів: 940

З нагоди Дня місцевого самоврядування в обласній раді відбулося вручення дипломів переможцям ХІ обласного конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування і дев’ятих обласних конкурсів  “Краща спортивна громада”, “Громада кращого довкілля”, “Краща етнокультурна громада”.

П’ять років пройдуть дуже швидко. Вам потрібно буде показати людям, що ви зробили за цей час. Хто вміє вправно керувати громадою, той зможе керувати й органом в державі. Буде у нас демократія на рівні громади, то й буде демократія в державі. Сподіваюся, що наші спільні зусилля у розвитку місцевого самоврядування і наш конкурс допоможе вам бути авторитетними перед громадами, гідними їхньої уваги і поваги “, – відзначив голова обласної ради Олександр Сич.

На одинадцятий обласний конкурс було подано 90 проєктів від 59 місцевих рад. Переможцями визначено 42 проєкти. На їх реалізацію у 2021 році з обласного бюджету планується спрямувати понад 12 мільйонів гривень.

В одинадцятому конкурсі в нас були визначені такі пріоритети, як забезпечення екологічної безпеки, підвищення туристично-рекреаційного потенціалу, збільшення доданої вартості сільськогосподарської продукції та реалізація програми DOBRE“, – розповів перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.

Водночас переможцями дев’ятих обласних конкурсів “Громада кращого довкілля”, “Краща спортивна громада”, “Краща етнокультурна громада” визнано 10 місцевих рад, яким у 2020 році з обласного бюджету спрямують 1,7 мільйонів гривень.

Відзначимо, що протягом 2011-2019 років обласною радою організовано і проведено десять конкурсів, на які подано 1653 проекти від майже трьохсот громад. З них переможцями визначено 751 проєктів. Як видно, майже половина із поданих проєктів знаходить фінансову підтримку у реалізації. Загальна сума коштів, яка залучена для виконання склала 200,6 млн.грн., в т.ч. 109,7 млн.грн. з обласного бюджету, 41,1 млн.грн. з місцевих бюджетів і 55,2 млн.грн. від організацій-партнерів.

Зазначає джерело

Фото без описуФото без опису

 

 

Селищний голова Делятинської громади Богдан Клим'юк також привіз три проєкти-переможці... Успіхів нам усім у втіленні їх у реальність.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь