Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. 1-й тур. Вдалий старт ВК «Горіш»

Дата: 19.10.2020 10:35
Кількість переглядів: 337

Фото без опису

У нинішньому сезоні ВК «Горіш» уже встиг стати одним із тих клубів, про який волейбольна громада згадує неодноразово. Колектив, що лише дебютував у офіційних змаганнях на національному рівні, продемонстрував непогану гру в рамках 1-го етапу Кубка України, а тепер ось і старт у другій лізі розпочав на мажорній ноті…

У групі А виступи ВК «Горіш»  вийшли резонансними. І справа не лише у двох здобутих перемогах, а й у загальному малюнку гри делятинців, яка змусила суперників, образно кажучи, викидати білі прапорці. При цьому у протистоянні з «Нивою-ДЮСШ №4» - 3:0 (25:14, 25:15, 23:25, 25:19) солідну результативність продемонстрували Роман Хацюк (набрав 18 очок) та Євген Жоров (11 очок), і також уся команда відзначилася надійністю під сіткою та 11-ма ейсами. Невдача же у третій партії стала наслідком деякого розслаблення гравців, які зарано повірили у легкий успіх. Натомість у наступному сеті все стало на свої місця.

Що ж до протистояння з іншим дебютантом другої ліги – «ДжиАр» - 3:0 (25:22, 25:20, 25:19), то тут ключовим чинником перемоги стало те, що підопічні граючого тренера Андрія Стефурака періодично вибивали опонентів із прийому, записавши до свого активу 12 ейсів. У ці моменти вони й створювали хороші очкові запаси, які потім надійно втримували. Отже, ВК «Горіш» видав у стартовому турі чемпіонату дві перемоги і, нема сумнівів, зупинятися на досягнутому не збирається.

Щоправда, далі на делятинців очікують поєдинки з більш досвідченими суперниками, які також ставлять перед собою солідні завдання. Зокрема, у наступному турі ВК «Горіш» має зустрітися із ВК «Датський Текстиль», який у звітному турі теж здобув дві перемоги. Спочатку підопічні Романа Плетінки здолали впертий опір «КДЮСШ №1 ДСО-ЗУНУ» - 3:1 (25:14, 24:26, 25:23, 25:21), а потім «ЛНТУ-Волинський» - 3:0 (25:15, 31:29, 25:18).

Таким чином, «текстильники» ділять лідерство із «горішками», і їхній поєдинок, запланований на 13 грудня, викликає особливий інтерес.

Отже, старт чемпіонату показав, що він цілком може стати дуже цікавим та непередбачуваним…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь