Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд другої ліги. 1-й тур. Вдалий старт ВК «Горіш»

Дата: 19.10.2020 10:35
Кількість переглядів: 345

Фото без опису

У нинішньому сезоні ВК «Горіш» уже встиг стати одним із тих клубів, про який волейбольна громада згадує неодноразово. Колектив, що лише дебютував у офіційних змаганнях на національному рівні, продемонстрував непогану гру в рамках 1-го етапу Кубка України, а тепер ось і старт у другій лізі розпочав на мажорній ноті…

У групі А виступи ВК «Горіш»  вийшли резонансними. І справа не лише у двох здобутих перемогах, а й у загальному малюнку гри делятинців, яка змусила суперників, образно кажучи, викидати білі прапорці. При цьому у протистоянні з «Нивою-ДЮСШ №4» - 3:0 (25:14, 25:15, 23:25, 25:19) солідну результативність продемонстрували Роман Хацюк (набрав 18 очок) та Євген Жоров (11 очок), і також уся команда відзначилася надійністю під сіткою та 11-ма ейсами. Невдача же у третій партії стала наслідком деякого розслаблення гравців, які зарано повірили у легкий успіх. Натомість у наступному сеті все стало на свої місця.

Що ж до протистояння з іншим дебютантом другої ліги – «ДжиАр» - 3:0 (25:22, 25:20, 25:19), то тут ключовим чинником перемоги стало те, що підопічні граючого тренера Андрія Стефурака періодично вибивали опонентів із прийому, записавши до свого активу 12 ейсів. У ці моменти вони й створювали хороші очкові запаси, які потім надійно втримували. Отже, ВК «Горіш» видав у стартовому турі чемпіонату дві перемоги і, нема сумнівів, зупинятися на досягнутому не збирається.

Щоправда, далі на делятинців очікують поєдинки з більш досвідченими суперниками, які також ставлять перед собою солідні завдання. Зокрема, у наступному турі ВК «Горіш» має зустрітися із ВК «Датський Текстиль», який у звітному турі теж здобув дві перемоги. Спочатку підопічні Романа Плетінки здолали впертий опір «КДЮСШ №1 ДСО-ЗУНУ» - 3:1 (25:14, 24:26, 25:23, 25:21), а потім «ЛНТУ-Волинський» - 3:0 (25:15, 31:29, 25:18).

Таким чином, «текстильники» ділять лідерство із «горішками», і їхній поєдинок, запланований на 13 грудня, викликає особливий інтерес.

Отже, старт чемпіонату показав, що він цілком може стати дуже цікавим та непередбачуваним…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь