A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Щирі вітання з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва, Дня заснування УПА, Дня захисника України та для мешканців с. Заріччя із храмовим святом!

Дата: 14.10.2020 06:28
Кількість переглядів: 1711

Фото без опису

Щорічно, 14 жовтня, Україна відзначає одне зі своїх головних державних свят — День захисника України. Окрім того, 14 жовтня — це величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва та річниця створення Української Повстанської Армії.

14 жовтня -  особливий день для мільйонів українців. Глибокі традиції вшанування захисників рідної землі у день великого свята Покрови Пресвятої Богородиці сягають ще козацьких часів.  Богородиця стала  Покровителькою для воїнів легендарної Української Повстанської Армії. Під її захист стають і новітні герої. Усі ті, хто сьогодні повертає повагу та честь до звання військового, героя, сміливого воїна…

Впродовж останніх буремних подій ми є свідками справжнього героїзму та сили духу, який демонструють українські військові на Сході України. Вони виборюють майбутнє, про яке мріяли та віддавали життя Герої Небесної Сотні, вояки УПА та  тисячі патріотів. Мужність, самовідданість та віра цих українців надихають нас, додають сил та наснаги йти вперед та перемагати!

У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм щасливу долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та квітучій Україні….

Щиро вітаємо військовослужбовців, козаків, поважного віку воїнів УПА з Днем Захисника України – святом, яке увібрало в себе багаті і славні традиції, відображає мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. Бажаємо всім вам миру, здоров'я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості і добра! Хай Господь береже вас і ваші родини, а Пресвята Богородиця тримає вас у Своїй святій опіці на многая і благая літ!

Мешканців с. Заріччя вітаємо ще і з Храмовим святом! Хай величне і світле торжество поселить мир і спокій у ваших серцях і подарує світлі надії та сподівання на краще майбутнє…

Зі святом!

Слава Україні!

Героям слава!

З повагою селищний голова Богдан Клим’юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської ОТГ.

 

     


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь