A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Оцифровуємо туристичні об'єкти...

Дата: 22.09.2020 12:23
Кількість переглядів: 233

У Делятинській об'єднаній територіальній громаді незабаром оцифрують 25 об'єктів історико-культурної та природної спадщини в рамках реалізації ініціативи зі створення сучасного туристично-інформаційного центру.
Про це повідомив голова селищної ради Богдан Клим'юк.
Керівник ОТГ наголосив, що ініціативу втілюють у межах реалізації проєкту "Віртуальна Делятинщина", який селищна рада виграла на конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад у рамках проєкту "Карпатська мережа регіонального розвитку".
Богдан Клим'юк переконаний, що з використанням новітніх інформаційних технологій до громади вдасться залучити як вітчизняного, так й іноземного туриста.
"У нашій громаді є чимало визначних місць, котрі зможуть зацікавити туриста. У рамках реалізації ініціативи ми вже незабаром оцифруємо 25 об'єктів: храми, музеї, парки, рекреаційні зони тощо. Віртуальні тури відкриють нові перспективи для розвитку туризму у Делятинській ОТГ", - сказав він.
Представник громади, координатор проєкту Назар Верстюк додав, що весь інформаційний контент акумулюватиметься на вебплатформі, яку також розроблять в межах впровадження ініціативи.

????Довідково:

Проект здобув перемогу в конкурсі Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує Асоціація «Єврорегіон «Карпати-Україна» в рамках проекту Карпатська мережа регіонального розвитку спільно з міністерством розвитку громад і територій України, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними державними адміністраціями, що фінансується за кошти Державного бюджету України, отриманих на фінансування Програми підтримки секторальної політики – Програми підтримки регіональної політики.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь