A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Щирі вітання з професійним святом для тренерів, спортсменів, вболівальників та шанувальників спорту і любителів фізкультури!

Дата: 12.09.2020 07:55
Кількість переглядів: 308

Шановні тренери, викладачі фізкультури, вчителі, професійні спортсмени, аматори, ветерани спорту і просто вболівальники та шанувальники!

Щиро вітаємо вас з Днем фізичної культури і спорту!

Фізична культура і спорт сьогодні є надважливою передумовою для виховання здорового майбутнього покоління, це невід’ємна частина сучасного способу життя. Без здорової нації не може бути повноцінного соціального і культурно-морального розвитку суспільства. Спорт і здоров'я здавна є синонімами, а ще підтримання фізичної форми завжди сприяє гартуванню сили духу, гідному моральному вихованню особистості.

Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я людей. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на відкриті майданчики якомога більше дітей, молоді, їх батьків, а для цього – старатися створити кращі умови.....

Висловлюємо щиру вдячність, вчителям, тренерам, спортсменам за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді! Особливо пишаємося здобутками представників громади на районному, обласному та міжнародному рівнях.

Нехай для кожного жителя громади і фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, бадьорість, наснагу і відчуття вічної молодості. 

Зичимо спортсменам наполегливості і натхнення, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і нових великих перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту і просто любить фізкультуру! З професійним святом вас!

З повагою селищний гова Богдан Клим'юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської селищної ради ОТГ.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь