A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Україно, з Днем Незалежності!

Дата: 24.08.2020 07:24
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

Шановні мешканці Делятинської об"єднаної територіальної громади! Від свого імені та від імені виконавчого комітету та депутатського корпусу Делятинської селищної ради ОТГ дозвольте привітати ваз із головним державним святом - Днем Незалежності України. 

29 років тому 24 серпня 1991 року - ця дата стала переломною в історії нашого народу, точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна. Український народ нарешті став господарем на своїй землі, став творцем власної долі.

29 років, які сплили з того дня, були для України та її громадян багатими на події. Чимало з них були щасливими і радісними, інші вимагали терпіння і мужності.

Випробовуванням нашої любові до Батьківщини стали останні роки, коли кращі сини і доньки нашої Держави стали на її захист, а тисячі з них за її волю та незалежність віддали своє життя..

Тож поняття незалежності і єдності України набуло для нас особливого змісту. А патріотичний дух об"єднав людей різних національностей в єдину, сучасну політичну націю. Націю, яка зможе вистояти перед будь-чим, перед будь-якою негодою - і переможе!

Нинішній рік - це рік особливий, рік великих змін, пора нових надій і сподівань, час, коли ми будуємо плани на майбутнє. Нехай же всі вони справдяться і над нашою Державою нарешті засяє сонце миру, а в житті кожного побільшає добра....Так буде, якщо ми всі будемо свідомими і докладемо всіх сил, бо тільки спільними зусиллями можна зберегти та розбудовувати рідну Україну!

 З нагоди сьогоднішнього свята дозвольте висловити щиру вдячність всім, хто бере участь у покращенні умов життя громади, своєю активною участю долучається до проведення різних заходів, допомагає у вирішенні поставлених завдань, примножує та зберігає всі блага, які є на нашій території.....

Щиро бажаю кожному з вас незламної віри у щасливе майбутнє, мирне життя і щасливу долю для наших дітей на рідній українській землі...

Слава Україні! Героям Слава!

З повагою селищний голова Богдан Клим"юк, виконавчий комітет та депутатський корпус Делятинської селищної ради ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь