A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

В Делятинській ОТГ створять туристично-інформаційний центр з функціоналом 3D-графіки

Дата: 07.08.2020 19:01
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

Делятинська територіальна громада виграла ще один проєкт на конкурсі ініціатив місцевих карпатських громад зі створення сучасного туристично-інформаційного центру. На його реалізацію виділять 620 тисяч гривень: 370 тис. грн з місцевого бюджету та 250 тис. грн з обласного.
Про це у коментарі розповів представник громади Назар Верстюк, інформують у пресслужбі Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття.
У рамках проєкту у Делятині створять туристично-інформаційний центр та розроблять для підприємства офіційний вебсайт. До того, в ОТГ оцифрують 25 об’єктів історико-культурної та природньої спадщини, а вже за допомогою 3D-технологій розроблять віртуальний тур.
"За допомогою 3D-туру зможемо продемонструвати туристу всі наші визначні місця. Плануємо для цього закупити 20 окулярів марки Oculus Go та забезпечити їх переглядом екскурсійного відео - 360 градусів вздовж всіє території громади.  Для туристично-інформаційного центру розробимо сучасний вебсайт, через який рекламуватимемо туристичний потенціал та історичну спадщину Делятинщини. За допомогою електронного ресурсу туристи також зможуть забронювати номер у готелі або замовити екскурсію громадою. Активна промоційна робота здійснюватиметься й через соціальні медіа», - сказав координатор проєкту.
Реалізовувати проект громаді допомагатимуть фахівці Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття. Виконавчий директор інституції Ігор Мельничук зазначив, що розвиток туризму нині вимагає використання більш сучасних технологій. «Делятинська ОТГ має високий потенціал для розвитку туризму. Нині працюємо над створенням нових інструментів, котрі допоможуть залучити іноземних  туристів», - сказав експерт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь