A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Офіційне повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Делятинської  селищної ради об’єднаної територіальної громади   

Дата: 16.07.2020 16:56
Кількість переглядів: 343

Делятинська селищна рада об’єднаної територіальної громади повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту «Про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги комунального підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Головним розробником проєкту є:

головний бухгалтер комунального підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Любов Наумлюк.

Зміст проєкту: 

   Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», ст. 27 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Делятинська селищна рада об’єднаної територіальної громади оприлюднює проєкт рішення «Про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги комунального підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», з метою досягнення відшкодування повної собівартості на медичні огляди та інші платні послуги, які надаються комунальним підприємством «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради ОТГ та вдосконалення системи регулювання відносин, пов’язаних із забезпеченням прав та інтересів суб'єктів господарювання й громадян.

Адреса розробника:

48442, вул. Луги 5, смт Делятин Івано-Франківської області,  e-mail: hospital_del@i.ua

З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно (з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00, крім вихідних) у виконкомі Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади на дошці оголошень Делятинської селищної  ради об’єднаної територіальної громади  за адресою смт Делятин, вул. 16 Липня, 273, а також на офіційному сайті Делятинської селищної ради ОТГ.

Спосіб оприлюднення: 

Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу опубліковується на офіційному сайті Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади та розміщується, а також на офіційному сайті КП «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації».

Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово та в електронному вигляді на електронну адресу hospital_del@i.ua

Перелік документів для ознайомлення:

1.Проєкт рішення «Про затвердження переліку та тарифів на платні медичні послуги комунального підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

2.Аналіз регуляторного впливу.

 

 

 

Керівник (головний лікар)

КП «Делятинська міська некомерційна лікарня

планового лікування та реабілітації»                                 Володимир Кухтарук

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь