A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Майданчик зі штучним покриттям в с. Заріччя відкрито!

Дата: 10.07.2020 16:05
Кількість переглядів: 3041

В умовах адаптивного карантину, у дні, коли громада здійснює заходи по ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла у період 22-23 червня 2020 року на території Делятинської селищної ради ОТГ, у с. Заріччя Делятинської громади на території Зарічанського ліцею ім. В. Яворського  відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Проект реалізовано за кошти державного, обласного та селищного бюджетів.

Оскільки зараз літня пора року і учні ліцею та жителі села з нетерпінням чекали моменту, коли можна буде використовувати майданчик, відкриття відбувалося під час карантинних обмежень.

На відкриття завітали та привітали з визначною подією парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці Михайло Купчак, народний депутат України Зіновій Андрійович, голова Делятинської ОТГ Богдан Клим´юк, секретар ради Віра Кухтарук, заступниця начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської ОТГ Руслана Дідик, в.о. старости с. Заріччя Любов Яворська, директорка Зарічанського ліцею ім. В. Яворського Мирослава Северилова та її заступниця Алла Ківнюк, депутат Надвірнянської районної ради, член виконавчого комітету Делятинської селищної ради ОТГ Іван Гнатишин, начальник відділу освіти районної держадміністрації Степан Северилов.

Парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці Михайло Купчак освятин майданчик. Право перерізати стрічку та зробити перший удар було надано почесним гостям, які подарували м’ячі та інший футбольний інвентар.

Селищний голова Богдан Клим´юк  висловив слова подяки голові Івано-Франківської обласної ради Олександру Сичу за сприяння у будівництві майданчика та виділення коштів з обласного бюджету. Зазначив, що відкриття спортивного майданчика є знаковою подією. Адже сучасний майданчик зі штучним покриттям дозволить активніше долучатися до спорту та розвиватися у цьому напрямку, допомагатиме юним спортсменам у професійному зростанні.

«Бажаю вам приділяти якомога більше часу для занять спортом та фізичною культурою, адже спорт робить людей сильнішими фізично та морально, націлює на перемоги у житті. А діти, сильні тілом та духом - це запорука успішного майбутнього нашої країни. Дякую усім, хто долучився до облаштування цього спортивного поля. Нехай воно прослужить на користь та допомагає активно та цікаво проводити своє дозвілля якомога довше!», - наголосив Богдан Клим´юк.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь