A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

19 червня відбулася чергова 22 сесія Делятинської селищної ради ОТГ...

Дата: 22.06.2020 13:20
Кількість переглядів: 776

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В п’ятницю 19 червня 2020 року в приміщенні Народного дому смт Делятин відбулася чергова 22 сесія Делятинської селищної ради ОТГ. Засідання проходило в режимі карантину (медичні працівники КП «ЦПМСД» всім присутнім вимірювали температуру тіла, проводили дезінфекцію рук, селищна рада забезпечила усіх одноразовими масками). Голова ОТГ Б. Клим’юк та секретар ради В. Кухтарук розпочали сесію  із приємного та хвилюючого моменту – вітання  ВК «Горіш» з нагоди здобуття  командою першості з волейболу Івано-Франківської області у І лізі сезону 2019-2020рр та нагородження подяками гравців, тренера ВК «Горіш» А. Стефурака та  голови ГО «Федерація волейболу Делятинщини» Б. Гаврилюка, варто зазначити, що із бюджету громади на преміювання гравців рішенням сесії  було виділено 20 тис. грн.

В переддень  професійного свята – Дня медичного працівника подяками за сумлінну і плідну працю відзначили колективи комунальних підприємств «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» (головний лікар В. Кухтарук) та «Делятинський некомерційний центр первинної медико-санітарної допомоги» (головний лікар С. Ковальчишин). Після вітань, побажань, селищний голова проінформував депутатів та присутніх  про проведену роботу в міжсесійний період за час карантину, після чого було розглянуто питання порядку денного, серед них:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 20.12.2019 № 1047-12/2019 «Про селищний бюджет об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

2. Про звіт Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади про підсумки виконання селищного бюджету за І квартал 2020 року.

3. Про внесення змін до рішення селищної ради від  20.12.2019 р. № 1054-19/2019  «Про затвердження Плану прийняття регуляторних актів Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

4. Про затвердження розпоряджень селищного голови.

5. Про передачу в оперативне управління трактора Беларус-320.4, причіпа тракторного ПТС-2.5-У та додаткового обладнання.                                                                                                      6. Про передачу сценічних костюмів, кептарів та вишитих сорочок делятинського типу на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

7.Про затвердження акту прийому-передачі проектно-кошторисної документації.

8. Про внесення змін до рішення Делятинської селищної ради ОТГ від 30.11.2018 р № 446-11/2018 «Про затвердження Положення про експертну комісію Делятинської селищної ради ОТГ та її складу».

9. Про внесення   змін до рішення селищної  ради від 10 травня 2018 р. № 135-5/2018 «Про затвердження  Положення про  порядок надання матеріальної допомоги мешканцям Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади».

10. Про зняття з контролю рішень селищної ради.

11. Звіт про роботу інспектора з благоустрою Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади за 2019 рік.  

12. Численні проєкти рішень з питань земельних відносин, архітектури та будівництва.

До основних питань Порядку денного депутати голосуванням включили до розгляду наступні, не менш важливі, проєкти рішень:                                                                                                                                                       

-Про затвердження фінансового плану комунального підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади  на 2020 рік.

 

-Про внесення змін до Статуту комунального   підприємства «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

-Про затвердження Положення про відділ з правової та кадрової роботи.

-Про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального підприємства  «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади.

- Різне.    

Проєкти рішень було попередньо опрацьовано на засіданнях профільних постійних депутатських комісій та розглянуто на засіданні «День депутата». На закінчення селищний голова Б. Клим’юк подякував присутнім за роботу і нагадав про те, що і надалі тривають карантинні обмеження, яких необхідно дотримуватися всім і кожному.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь