A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Відбувся онлайн-семінар для спеціалістів відділу земельних відносин, будівництва та архітектури "Просторове планування в ОТГ"

Дата: 17.06.2020 11:56
Кількість переглядів: 477

Фото без опису

«Інтегрований просторовий розвиток – це здатність бачити ліс, а не окремі дерева», - наголошує експерт з просторового планування Програми «U-LEAD з Європою» Тетяна Данилів.
А також додає, що інтегрований підхід до просторового розвитку громади має враховувати багато чинників у всіх сферах. Проте, грунтуватись він має на виробленні комплексних рішень з точки зору забезпечення інтересів споживача послуг.
Взаємозв'язок просторового планування із принципами сталого розвитку – «бо я так бачу», стандартна відмовка, яка вже не проходить.
Важливість врахування у Стратегії розвитку громади містобудівної документації вищих рівнів – тут можуть бути як приховані конфлікти інтересів, так і додаткові можливості для розвитку. Місцевий рівень просторового планування (концепція просторового планування, схеми планування району їх частин, генеральний план населеного пункту, зонування, детальний план території) – це «must have» для громади.
Головні теми, які обговорювались  в рамках онлайн-семінару серії кроки для спеціалістів «Просторове планування в ОТГ», організованого Івано-Франківським регіональним офісом Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.
Окрім того, мова йшла про розроблення містобудівної документації в громаді – порядок, строки, обов'язкові процедури.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь