A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

ІХ Чемпіонат світу з футболу серед діаспорних команд

Дата: 03.03.2020 16:13
Кількість переглядів: 477

28 лютого 2020р. в Надвірнянській райдержадміністрації відбулась онлайн-нарада з директором міжнародної організації українських громадян «Четверта хвиля» (Канада) Ігором Бокієм. У зустрічі взяли участь голова райдержадміністрацій Володимир Пасько, в.о.міського голови м.Надвірна Тарас Пекарський, заступник голови районної ради Ігор Писклинець, голова Делятинської селищної ради ОТГ Богдан Клим’юк, заступник голови райдержадміністрації Ярослав Гундяк, начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету Яремчанської міської ради Роман Слободян, заступник міського голови м. Надвірна Василь Василенко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та служб району, представники ЗМІ району.

На нараді обговорили питання щодо організації та проведення ІХ Чемпіонату Світу з футболу серед українських діаспорних команд. Зокрема, було визначено дати проведення змагань – з 08 по 12 липня 2020р., населені пункти проведення Чемпіонату – м.Надвірна, м.Яремче та смт.Делятин, проживання членів команд, які братимуть участь в Чемпіонаті та інше.

Метою проведення Чемпіонату світу з футболу серед діаспорних команд є зміцнення дружніх відносин і єднання українських емігрантів з рідною землею; залучення до занять фізичною культурою і спортом широких верств населення; організації активного спортивного дозвілля, а також популяризації футболу в Україні.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь