A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Спеціалісти із різних ОТГ пройшли навчання на короткостроковому семінарі "Прозорість і відкритість. Публічні звіти очільників громад" в м. Івано-Франківськ

Дата: 27.02.2020 13:22
Кількість переглядів: 330

відео дивитись тут

Прозорість та відкритість у дії. Публічні звіти очільників громад та інших посадовців уже стають нормою.Все частіше чиновники готують представлення досягнень, поразок, доходів та видатків на огляд виборців. Та як бюрократичне поняття «звіт» намагаються зробити цікавим – дивіться у сюжеті ТРК «РАІ».

«Написати» бюджет ОТГ – пів справи, виконати його – ще половина. Але допоки бюджет залишається таблицею з величезними цифрами, він викликає більше запитань, ніж відповідей, у мешканців громади або й взагалі не викликає жодного інтересу.
????‍???? Як зробити інформацію про виконання бюджету громади доступною та цікавою пересічному громадянину, підготувати звіт про виконання бюджету ОТГ та його публічне представлення вивчають сьогодні спеціалісти з представниками прикарпатських ОТГ в Івано-Франківському регіональному офісі Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe в рамках тренінгу «Особливості підготовки та публічного представлення звіту про виконання бюджету ОТГ за 2019 рік. Практичні аспекти здійснення оцінки ефективності бюджетних програм».

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь