A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Делятинській ОТГ 2 роки!

Дата: 23.01.2020 13:51
Кількість переглядів: 1459

Фото без опису

Шановні мешканці Делятинської об’єднаної територіальної громади!

 

Всім нам випала чудова нагода стати на новий етап розвитку як Делятинщини, так і нашої держави в цілому. Одна селищна і три сільські ради стали ланками одного ланцюжка, однієї сім’ї. Для всіх нас – одні закони, одні правила, радощі, прикрощі, перемоги, здобутки і нові досягнення.

Сьогодні, 23 січня виповнюється рівно два роки з часу офіційного початку роботи нашої ОТГ – 23 січня 2018 року відбулося засідання І сесії Делятинської селищної ради ОТГ з новообраними селищним головою, секретарем ради, заступниками селищного голови та депутатами від 26-ти новоутворених виборчих округів. З цієї нагоди дозвольте щиро привітати всіх жителів з другою річницею утворення Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади!

Минуло тільки два роки, але нам вже є чим пишатися: деякі сільські ради, які не могли в повному обсязі забезпечити заробітною платою своїх працівників, отримали ще й по кілька мільйонів гривень на розвиток, безперебійно працюють всі ланки медицини, освіти, культури, з’явилися нові можливості для спортсменів та обдарованих дітей.

         Минуло зовсім мало часу нашої практичної діяльності у громаді, робота тільки розпочалася, а нам вже є про що сказати. А головне – ми стараємося розбудовувати місцеве самоврядування сьогодні, дбаючи про людей у кожному населеному пункті,  закладаючи міцний фундамент для подальшого будівництва завтра. Особливо відчутні зміни в сільській місцевості, там, де люди давно чекають оновлення, кращі умови життя стали вже сьогодні.

У цей важливий день хочеться висловити глибоку вдячність кожному платнику податків, кожному благодійнику, кожному небайдужому, хто вкладає свій труд, любов і душу у розвиток нашої громади і всім тим, хто прагне змін на краще, хто своєю невтомною працею будує, розбудовує і відновлює, втілює в життя нові ідеї та проєкти, прагне до якісно нового європейського рівня….

         Щиро бажаю всім міцного здоров’я, сили, натхнення і бадьорості духу в  нашій  міцній спільній сім’ї, безмежної любові до нашого краю і громади, непохитної впевненості у тому, що своїми стараннями ми зможемо зробити майбутнє кращим! Нехай у кожній родині буде достаток і добробут, панує мир і взаєморозуміння, нехай у нашій громаді народжуються нові покоління, які в подальшому стануть гордістю краю та нашої Держави!

З повагою голова Делятинської селищної ради ОТГ   Богдан Клим’юк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь