A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Спецавтомобіль Toyota Land Cruiser Prado для Делятинського пункту невідкладної допомоги!

Дата: 03.01.2020 23:58
Кількість переглядів: 2615

Відбулося освячення та передача автомобіля Toyota Land Cruiser Prado для Делятинського пункту невідкладної допомоги. Даний автомобіль селищна рада ОТГ отримала по Програмі Президента України від Фонду Рината Ахметова. Участь у заході взяли голова Делятинської селищної ради ОТГ Богдан Клим'юк, секретар селищної ради Віра Кухтарук, заступник селищного голови Петро Якимець, директор КП «Обласний клінічний центр екстреної медицини та медицини катастроф» Мирон Матейко, який посприяв у отриманні даного автомобіля, керівник КП «Делятинська міська некомерційна лікарня планового лікування та реабілітації» Володимир Кухтарук, керівник КП «Центр первинної-медико санітарної допомоги» Світлана Ковальчишин та працівники закладів охорони здоров'я громади.

Автомобіль має підвищену прохідність і оснащений електрокардіографом, зовнішнім автоматичним дефібрилятором, пристроєм для кисневої терапії, апаратом для визначення вмісту цукру в крові, набором для екстрених пологів, носилками, санітарною сумкою та набором для надання першої медичної допомоги.

За християнською традицією освятив і благословив авто о. Богдан Іванюк.  Голова Делятинської ОТГ Богдан Клим'юк та директор КП «Обласний клінічний центр екстреної медицини та медицини катастроф» Мирон Матейко передали ключі від автомобіля працівникам Делятинського пункту швидкої допомоги, який обслуговує  смт Делятин, с. Заріччя, с. Білі Ослави, С. Чорні Ослави та с. Чорний Потік. Варто зазначити, що протягом 2019 року за кошти місцевого бюджету відремонтовано приміщення пункту швидкої допомоги.

Окрім того,  всі присутні мали змогу на практиці побачити і спеціальний сучасний планшет-приймач виклику, який автоматично визначає номер, з якого телефонують. За його допомогою черговий фельдшер приймає виклики від пацієнтів та може працювати в системі надання екстреної допомоги дистанційно.

Надзвичайно тішить те, що завдяки співпраці з обласною радою, обласною держадміністрацією, наполегливості керівництва громади медицина Делятинської ОТГ піднялась на вищу сходинку і впевнено крокує до якісно нового європейського рівня.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь