A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Уродженець с. Чорні Ослави став унікальним рекордсменом України ! Пишаємося!

Дата: 03.12.2019 16:23
Кількість переглядів: 1462

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

2-ге грудня ввійде в історію нашого краю, як день встановлення рекордів України.

Саме сьогодні Антон Левкун, житель с. Чорні Ослави, поставив рекорд України в номінації віджимання на одному пальці обох рук. П’ятдесят три рази за 50 секунд – це новий рекорд України!

Надзвичайно приємно, що Делятинщина може пишатися такими сильними чоловіками, шлях який пройшов рекордсмен був досить нелегкий. З десяти років він, щодня долав перепони, які ставила перед ним доля.

Антон Левкун професійно займається карате уже понад 18 років. Як каже сам спортсмен, саме пальці рук відіграють надважливу роль у цьому виді спорту. Адже для правильного захвату, затримки, блокування різних прийомів дуже важливо мати не тільки сильні руки але й пальці. Тому на постійних тренуваннях, спортсмен виконує різні вправи, які зміцнюють кінцівки. Унікальність цього рекорду полягає і у фізіологічних можливостях, адже уся вага чоловіка зосереджена на великих пальцях обох рук. Рекордсмен розповідає, що кожного ранку він приділяє 20 хвилин свого часу виключно на вправи для пальців.

До цього часу в Україні такий рекорд ніхто не встановлював. Правда, були спроби у Львові встановити рекорд на обох пальцях обидвох рук, але тоді спортсмен не зміг досягнути цілі, та отримав травму.

Для нас така подія є воістину унікальною та святковою. Адже це робиться не просто так, головна мета – залучити якомога більше молодих людей до спорту.

На території Делятинської ОТГ функціонує секція спортивного клубу кіокушинкай-карате, викладачі в якій -  справжні професіонали своєї справи, які самовіддано працюють на благо молодого покоління.

З нагоди такого визначного дійства,яке проходило  у м. Надвірна, в першу чергу, висловлюємо захоплення іщиру вдячність  Антону Левкуну за поставлений рекорд України, за його титанічну працю та самовідданість справі, спонсорам  та представникам книги рекордів України.

Єднаймося!
У цьому наша сила!

дивитися відео встановлення рекорду на каналі youtube за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь