A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Підведено підсумки конкурсу- огляду «Створюємо умови для розвитку дитини»

Дата: 20.11.2019 10:49
Кількість переглядів: 1411

Фото без опису

      В дошкільний період діти дуже часто змінюють види діяльності, щоб пізнати навколишній світ та здобути навики співіснування в ньому. Тому в усіх вікових групах значне місце приділяється створенню інтелектуально – розвивального середовища, яке сприяє соціалізації дитини, розвитку мислення, уяви, дрібної моторики, творчості. Вихователями при організації та облаштуванні життєвого простору в групових кімнатах враховується його доступність, зручність, сучасність, доцільність для саморозвитку дитини.

Щоб надані освітні послуги були якісними, а діти і батьки були задоволеними - в дошкільному підрозділі Делятинського ліцею №2 відбувся конкурс – огляд на краще розвивальне середовище у всіх вікових групах «Створюємо умови для розвитку дитини».   Конкурс проводився у два етапи. В першому  етапі вихователі представляли ігрове та навчально – дидактичне обладнання згідно вимог (наказ Міністерства освіти і науки України від  19грудня 2017р. № 1633 «Примірний перелік ігрового та навчально- дидактичного обладнання для закладів дошкільної освіти»), у другому – іноваційні, творчі та сучасні підходи кожного педагога  до використання  в роботі з дітьми.

        15 листопада, за підтримки відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської ОТГ,  відбулося урочисте підведення підсумків конкурсу - огляду та нагородження переможців. Головний спеціаліст Маряна Яворська  та заступник директора з навчально - виховної роботи Галина Черленюк відзначили високий професіоналізм та творчий потенціал окремих педагогів. Переможці були нагороджені комплектами  подарунків, що стали матеріальним стимулом для створення нових педагогічних шедеврів. Переможцями стали:

I місце – інклюзивна група «Ангелятко»(вихователі Ждан О.Т., Боднарук Х.Б., асистент вихователя Хопта В.Ю.);

II місце – логопедична група «Вишиванка» (вихователі Ковтунова І.В.,  Меленевич В.Ю., вчитель- логопед Романіщак Я.Я.) та середня група «Усмішка» (вихователі Боднарук Г.В., Штим’як І.М.);

III місце – інклюзивна група «Колосок» (вихователі Мисюк О.Д., Шовгенюк Н.М., асистент вихователя Гаврилюк А.В.) та молодша група «Лелеченька» (вихователі Настюк В.Ю., Штим’як І.М.)

Висловлюємо щиру вдячність всім вихователям та батькам, що  приймали участь у конкурсі та небайдужі до дітей .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь