A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Делятинський ліцей № 2 відсвяткував свій 40-річний ювілей...

Дата: 28.10.2019 13:39
Кількість переглядів: 2336

27 жовтня 2019 року відсвяткував свій 40-річний ювілей Делятинський ліцей № 2. З найкращими побажаннями до педагогічного колективу  та учнів звернулися високоповажні гості: голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич, депутат Івано Франківської обласної ради Михайло Ерстенюк, голова Делятинської селищної ради ОТГ Богдан Клим’юк, секретар ради ОТГ Віра Кухтарук та заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Руслана Дідик. Гості завітали на святкування не з порожніми руками – педагоги та учні отримали цінні подарунки.

Голова ОТГ Богдан Клим’юк нагородив подяками окремих педагогів за те, що більшу частину свого життя присвятили роботі на нелегкій педагогічній ниві. Всі присутні на святі мали змогу насолодитися виступами  вокального ансамблю «Черлені Пацьорки» та молодого ансамблю «Пацьорочки», відеоподякою та вітанням від учнів ліцею, танцями дошкільнят та сценічною постановкою від учнів початкових класів. Лунали пісні у виконанні Віри Анкудович….

Нагородив подякою педагогічний колектив ліцею  і начальник відділу освіти Надвірнянської РДА Степан Северилов, а голова профспілки Надвірнянського району Михайло Винник запрезентував  поїздку-екскурсію (на розсуд колективу) за  рахунок профспілкових коштів.

Слід зазначити, що даний освітній заклад є кузнею кадрів – професіоналів своєї справи, а своїх випускників педагоги збагачують знаннями високого рівня і ліцей стабільно залишається одним з найкращих у громаді.  Тож  в цей святковий осінній день приєднуємось до всіх  теплих слів і побажань, щиро вітаємо з ювілеєм і бажаємо, щоб у стінах ліцею завжди лунав дзвінкий дитячий сміх, учні і надалі здобували високі знання, а вчителі були здоровими, щасливими і отримали гідне визнання в громаді та нашій Державі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь