A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з мобілізаційної роботи                                                         

Дата: 04.10.2019 11:02
Кількість переглядів: 395

 

Фото без опису

 

Делятинська селищна рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника відділу з мобілізаційної роботи.                                                         

          Вимоги до кандидатів:

Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років. Післядипломна освіта у галузі знань «Державне управління».

Вільне володіння державною мовою, досвід ведення ділової документації, навики роботи з персональним комп’ютером та знання комп’ютерних програм.

До конкурсної комісії подають такі документи:

- заяву про участь у конкурсі, у якій зазначають, що заявник ознайомився із встановленими законодавством обмеженнями щодо прийняття та проходження служби в органах місцевого самоврядування;

- заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками;

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см.;

- копії документів про освіту, підвищення кваліфікації; про присвоєння категорії;

- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий 2018 рік за формою та у спосіб, що встановлені Законом України «Про запобігання корупції»;

- копію документа, який посвідчує особу (1,2,11 сторінок);

- копію трудової книжки;

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних).

             Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою: 78442, смт Делятин, 16 Липня, 273, Надвірнянського району, Івано-Франківської області.

            Оплата праці здійснюється відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9.03.2006 р. №268 «Про упорядкування умов оплати праці працівників  апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» із змінами та доповненнями. Посадовий оклад начальника відділу мобілізаційної роботи Делятинської селищної ради об’єднаної територіальної громади становить 6400,00 грн.

      Додаткову інформацію щодо основних посадових обов’язків, розміру та умов оплати праці, а також перелік питань на іспит можна отримати на офіційному вебсайті Делятинської селищної ради об'єднаної територіальної громади у розділі «Вакансії», або за адресою: 16 Липня, 273, смт Делятин, Делятинська селищна рада об’єднаної територіальної  громади, тел. 4-34-75 (відповідальні особи за прийом документів спеціаліст ІІ категорії відділу з правової та кадрової роботи Дідик Іванна Ігорівна моб. тел – 0977460633, спеціаліст I категорії відділу з правової та кадрової роботи Пліщук Наталія Дмитрівна моб. тел. - 0685295250).

           Від громадян, які досягли граничного віку перебування на службі в органах місцевого самоврядування (65 років), заяви для участі у конкурсі не приймаються.


                                                                                                                             Конкурсна комісія

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь