A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

У м. Надвірна відзначили День рятівника.

Дата: 19.09.2019 16:58
Кількість переглядів: 377

Фото без опису18 вересня 2019 року в м. Надвірна працівники районного відділу Управління Державної служби надзвичайних ситуацій України в Івано-Франківській області відзначили своє професійне свято – День рятівника.
З цієї нагоди в приміщенні Надвірнянського районного будинку культури відбулися урочистості, на які завітали ветерани, офіцери та працівники районного відділу Управління ДСНС України в області, духовенство, гості з області, керівництво району і, звичайно,  голова Делятинської селищної ради ОТГ Богдан Клим’юк.

В рамках Програми забезпечення пожежної та техногенної безпеки в Делятинській об’єднаній територіальній громаді, в червні цього року, придбано 26 комплектів форми (куртка, літній костюм, кепка), 14 з яких отримав державний пожежно-рятувальний пост смт Делятин.

Начальником районного відділу Управління ДСНС вручено подяку голові Делятинської об’єднаної громади Клим’юку Богдану Богдановичу за плідну співпрацю та вагомий внесок у розвиток пожежно-рятувальної служби Делятинської ОТГ.

Урочистості завершилися святковим концертом у виконанні колективів аматорського мистецтва районного будинку культури.

В рамках відзначення Дня рятівника на майдані Шевченка в м. Надвірна пройшла Всеукраїнська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Акція мала на меті наглядно ознайомити школярів з основами пожежної безпеки, роз’яснити питання безпеки життєдіяльності, популяризації професії рятувальника тощо.
Працівники Надвірнянського районного відділу УДСНС України в Івано-Франківській області провели для присутніх показовий виступ із залученням пожежно-рятувального автомобіля та спеціальної техніки.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь