Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Звіт про роботу депутата в/о № 14 Гаврилюка Михайла Миколайовича

Дата: 07.08.2019 15:19
Кількість переглядів: 409

 

 Депутатом Делятинської селищної ради мене було обрано у грудні 2017 року по виборчому окрузі №14 (с. Заріччя , вул. Незалежності, П. Мирного,  М. Прута, Франка, Сагайдачного,).
З цього часу і до сьогодні я виконую депутатську роботу, постійно приймаю участь в сесіях селищної ради, засіданнях постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту, днях депутата, веду особистий прийом виборців.

У своїй діяльності керуюся Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих ради», Регламентом роботи Делятинської селищної ради та іншими нормативно-правовими актами, що визначають порядок діяльності депутатів та ради.

Мене цікавлять шляхи наповнення селищного бюджету, ефективність використання коштів, земельних ділянок, забудованих земель, питання транспортного сполучення між віддаленими селами, благоустрою сільської території.

 Для покращення благоустрою села приймав участь в програмах по освітленню вулиць, а саме: здійснював обхід вулиць М Прута, Франка з метою визначення місць для встановлення освітлювальних приладів. 
             Проінформував своїх виборців про організацію вивезення сміття з території села, провів роз'яснювальну роботу щодо благоустрою територій біля подвір'їв, здійснення обрізування гілок дерев, що створюють аварійні ситуації для електромереж та проїзду транспорту.
            Для вирішення питань, з якими зверталися виборці, я направляв прохання до селищної ради щодо встановлення освітлення по вул. Франка, роз'яснив порядок централізованого вивезення сміття.

За звітний період:

  • взяв участь: у 12 сесіях селищної ради (з 12 проведених);
  • на особистому прийомі побувало 28 жителів Делятинської громади, надійшло 3 письмових звернення, із них 1 колективне.

Жодне звернення усне або письмове не лишилося поза увагою і підлягало нагальному вирішенню.

Як голова постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму, молоді та спорту брав участь у затвердженні бюджету сільської ради на 2017, 20018 рік та затвердженні плану соціально-економічного розвитку територіальної громади.

Спільно з працівниками селищної ради протягом звітного періоду брав участь у здійсненні  об'їзду фізичних осіб по різних питаннях і зверненнях громадян громади

Тісно співпрацюючи з селищним головою та з допомогою обласного бюджету як начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту проводив роботу по матеріальному забезпеченню закладів освіти та культури.

За рік своєї депутатської діяльності став постійним гостем на святах та урочистостях громади.

У своїй діяльності сподіваюсь на підтримку виборців, т. в.о. старости, депутатського корпусу, виконкому селищної ради, селищного голови, бо тільки спільними зусиллями можна успішно вирішувати соціально-економічні проблеми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь