A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Завершився трьохденний наметовий табір «Гайда до Пласту»....

Дата: 10.06.2019 13:23
Кількість переглядів: 494

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Завершився трьохденний наметовий табір «Гайда до Пласту». Для 82 учасників (діти та їхні виховники) ці дні були надзвичайно цікавими та пізнавальними…. Протягом цього періоду в таборі проводилися майстер класи з етапів туристської техніки (спуски, підйоми, переправа через вир), в?язання різних видів вузлів, розкладання наметів, розпалювання вогнища різними способами, співи, народні танці, розмови з катехизму, служби Божі, цікаві «ватри» («ватра знайомств» та «ватра талантів», веселі старти, спортивні ігри, стрільби тощо. Діти мали змогу змістовно та раціонально провести час, а також привчитися до режиму та організованості. Варто зазначити, що немалу роль відіграло і харчування, приготуванням смачних обідів займалася особисто заступник начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Делятинської ОТГ Руслана Дідик.

Бачимо, що такі табори в майбутньому варто і необхідно організовувати…. Брати на себе відповідальність за виховання в патріотичному та здоровому дусі молодого покоління  - благородна і потрібна справа!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь