A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

До відома мешканцям громади, які знаходяться в групі ризику підтоплення домогосподарств!

Дата: 21.05.2019 15:15
Кількість переглядів: 703

Фото без опису

За даними УкрГідрометцентру, внаслідок значних та сильних дощів, 21-23 травня очікуються (продовжаться) підйоми рівнів води (над поточними рівнями)

Можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку, швидкоплинні підвищення рівнів води на малих водотоках, що може зумовити локальні пiдтоплення. 

У зв’язку з очікуваними сильними та значними опадами, на ріках Прут та Бистриця-Надвірнянська очікується формування дощового паводку з підйомами рівнів води на 1,0-2,0 м, на окремих ділянках у місцях звуження русла до 2,5 м над рівнями 20 травня станом на 08.00 год. При дуже сильних зливах відбуватиметься формування значного місцевого та силового стоку, що призведе до локальних підтоплень в місцях де відсутні, або захаращені водовідводи. 

Враховуючи вищевказане рекомендуємо Вам застрахувати власне майно.

Від чого можна застрахуватися? 

  • Затоплення (з інших приміщень, каналізацією, побутовою технікою);
  • Пожежа, вибух (газу, котлів, побутової техніки, тощо);
  • Стихійні явища (буря, ураган, шторм, смерч, шквал, землетрус, повінь, паводок, град, злива, оповзень, осідання, провал грунту, тиск снігового покрову, обвал, каменепад, лавина, селеві потоки);

Страхуванню підлягає майно, що належить Страхувальнику на правах власності або яким він розпоряджається чи яке використовує по договору найму, оренди, прокату, лізингу, переробки, ремонту, транспортування, комісії, зберігання, застави та інше, якщо це майно попередньо вже не застраховане його власником.

Для того щоб отримати реальний захист краще звернутися до професійних страхових експертів (страхових брокерів), які допоможуть з визначенням набору ризиків необхідних саме для Вашого конкретного майна, з вибором страхової компанії та з укладанням договору страхування і будуть супроводжувати Ваш договір страхування протягом всього періоду його дії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь