A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Проєкти рішень селищної ради №б/н «Земельні питання пакет 4»

Кількість переглядів: 188
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Тринадцята чергова сесія від 21.10.2021 року
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 13.10.2021
Номер документу: б/н
Назва документу: Земельні питання пакет 4
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальній громаді смт Делятин в особі Делятинської селищної ради (0.05 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гринюку Михайлу Михайловичу (0.05 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Гринюку Михайлу Михайловичу (0.05 МБ)
  4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Абрат Наталії Зіновіївні (0.05 МБ)
  5. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Масевичу Івану Петровичу (0.05 МБ)
  6. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Настюку Дмитру Васильовичу (0.05 МБ)
  7. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Нечипорчук Наталії Василівні (0.05 МБ)
  8. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Піхоцькій Галині Дмитрівні (0.05 МБ)
  9. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Шовгенюку Михайлу Івановичу (0.05 МБ)
  10. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Яворській Романії Зіновіївні (0.05 МБ)
  11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Яворській Романії Зіновіївні (0.05 МБ)
  12. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Брайляк Ганні Миколаївні (0.05 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Голюку Василю Миколайовичу (0.05 МБ)
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Яворській Романії Зіновіївні (0.05 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Вадюк Юлії Василівні (0.05 МБ)
  16. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Піхоцькій Галині Дмитрівні (0.05 МБ)
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Римарук Світлані Володимирівні (0.05 МБ)
  18. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ключівській Галині Дмитрівні (0.05 МБ)
  19. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Козьмин Мар'яні Олексіївні (0.05 МБ)
  20. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кудлейчуку Володимиру Володимировичу (0.05 МБ)
  21. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Кудлейчуку Володимиру Володимировичу (0.05 МБ)
  22. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальній громаді с. Чорний Потік в особі Делятинської селищної ради (0.05 МБ)
  23. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остап'юку Михайлу Васильовичу (0.05 МБ)
  24. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остап'юк Парасковії Петрівні (0.05 МБ)
  25. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку та продаж земельної ділянки Касіянчуку Василю Дмитровичу (0.05 МБ)
  26. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Римарук Романі Василівні (0.05 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Делятинської селищної ради (0.05 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Делятинської селищної ради (0.05 МБ)
  29. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стефураку Мирославу Васильовичу (0.05 МБ)
  30. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Стефураку Мирославу Васильовичу (0.05 МБ)
  31. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Штаєру Василю Дмитровичу (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь