A A A K K K
для людей із порушенням зору
Делятинська громада
Івано-Франківська область, Надвірнянський район

Проєкти рішень селищної ради №б/н «Земельні питання пакет 2»

Кількість переглядів: 86
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Тринадцята чергова сесія від 21.10.2021 року
Тип документу: Проєкти рішень селищної ради
Дата: 05.10.2021
Номер документу: б/н
Назва документу: Земельні питання пакет 2
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Абрам'юку Юрію Васильовичу (0.05 МБ)
  2. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Боднарук Вірі Василівні (0.05 МБ)
  3. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Боднарук Уляні Петрівні (0.05 МБ)
  4. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Брайляк Ліліані Ярославівні (0.05 МБ)
  5. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Брайляк Ліліані Ярославівні (0.05 МБ)
  6. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Ванджурі Марті Миколаївні (0.05 МБ)
  7. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вацику Петру Івановичу (0.05 МБ)
  8. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Вацику Петру Івановичу (0.05 МБ)
  9. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Галадій Лесі Дмитрівні (0.05 МБ)
  10. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Геник Оксані Миколаївні (0.05 МБ)
  11. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Геник Оксані Миколаївні (0.05 МБ)
  12. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Геник Оксані Миколаївні (0.05 МБ)
  13. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Жолобчук Наталії Василівні (0.05 МБ)
  14. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Бойко Олесі Іванівні (0.05 МБ)
  15. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Бойко Олесі Іванівні (0.05 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Кондрук Марії Григорівни (0.05 МБ)
  17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Кондрук Марії Григорівни (0.05 МБ)
  18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Корженюк Тетяні Михайлівні (0.05 МБ)
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Крайлюку Василю Петровичу (0.05 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Крайлюку Василю Петровичу (0.05 МБ)
  21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Лейбюк Марії Юріївні (0.05 МБ)
  22. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Мигалюку Віталію Ігоровичу (0.05 МБ)
  23. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Мотрук Ользі Петрівні (0.05 МБ)
  24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Оленчуку Михайлу Івановичу (0.05 МБ)
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Ревтюк Ганні Антонівні (0.05 МБ)
  26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Сливецькому Володимиру Михайловичу (0.05 МБ)
  27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Чуревичу Роману Петровичу (0.05 МБ)
  28. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Гнип'юк Олександрі Василівні (0.05 МБ)
  29. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання її у власність Ткачуку Олексію Михайловичу (0.05 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Баран Ользі Євгенівні (0.05 МБ)
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Білоусу Дмитру Дмитровичу (0.05 МБ)
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Бойку Василю Дмитровичу (0.05 МБ)
  33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Петрієвій Марії Василівні (0.05 МБ)
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Оленчуку Ярославу Івановичу (0.05 МБ)
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Поварчуку Юрію Михайловичу (0.05 МБ)
  36. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Поповичу Василю Миколайовичу (0.05 МБ)
  37. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Стецюк Стефанії Василівні (0.05 МБ)
  38. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Шкрумеляку Василю Антоновичу (0.05 МБ)
  39. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання її у власність Мигалюку Віталію Ігоровичу (0.05 МБ)
  40. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Іваніщаку Василю Степановичу (0.05 МБ)
  41. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Іваніщаку Василю Степановичу (0.05 МБ)
  42. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Касіянчуку Миколі Васильовичу (0.05 МБ)
  43. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Козловській Надії Ярославівні (0.05 МБ)
  44. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Лейбюку Петру Петровичу (0.05 МБ)
  45. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки територіальній громаді смт Делятин в особі Делятинської селищної ради ОТГ (0.04 МБ)
  46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остап'юку Михайлу Васильовичу (0.05 МБ)
  47. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Остап'юку Михайлу Васильовичу (0.05 МБ)
  48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Павлюк Марії Миколаївні (0.05 МБ)
  49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Петращуку Василю Васильовичу (0.06 МБ)
  50. Про включення в перелік об’єктів, які підлягають продажу в 2021 році, земельної ділянки та надання згоди на проведення її експертної грошової оцінки з метою подальшого викупу для обслуговування магазину-кафе (0.05 МБ)
  51. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Делятинської селищної ради (0.05 МБ)
  52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Романіщаку Богдану Миколайовичу (0.05 МБ)
  53. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Романіщак Марії Богданівні (0.05 МБ)
  54. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Яворській Марії Михайлівні (0.05 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь